کَسرول بیف و چدار

    به گزارش وبلاگ اطلس وب،
  • زمان تهیه: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • تعداد: 4 تا 6 نفر

مواد لازم

کَسرول بیف و چدار
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • کمی نمک
  • سه پیمانه نودل پهن
  • 1.5 پیمانه خامه ترش
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 350 گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (پودر ریحان، جعفری، رزماری، آویشن، اورگانو و گشنیز)
  • یک دسته پیازچه هر دو قسمت سفید و سبز ریز شوند
  • یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی
  • دو پیمانه پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. یک ظرف مستطیلی را با روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید.

2- داخل یک قابلمه بزرگ آب و نمک بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد. نودل ها را به آن اضافه کنید و چند دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنها را آبکش کنید و داخل پیرکس چرب شده بریزید. روی آن خامه ترش، پنیر پارمسان و ¼ قاشق چایخوری نمک بریزید.

3- در همین فاصله، داخل تابه بزرگی کمی روغن زیتون بریزید و گوشت چرخ کرده را روی حرارت میانه به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. فلفل دلمه ای و پیازچه را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. در این مرحله رب گوجه فرنگی، ادویه ایتالیایی و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، کنسرو گوجه را داخل مواد خالی کنید و بگذارید تا بجوشد. باید تا زمانی روی حرارت باشد که مایع غلیظ و کمی سفت شود.

4- مخلوط گوشت را روی نودل ها بریزید و روی آن نیز پنیر چدار را اضافه کنید. در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. پیش از سرو این غذا 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

منبع: فوت و فن / foodnetwork.com

به "کَسرول بیف و چدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کَسرول بیف و چدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید