طرز تهیه کوکوی برگ کرفس
به گزارش وبلاگ اطلس وب، بعد از خورش ها و غذاهای مفصل ایرانی، کوکوها هم به عنوان یک میان وعده و حتی وعده اصلی از جایگاه ویژه ای برخوردارند. بیشتر ما برای درست کردن غذاهایی که داخل آن از کرفس استفاده می کنیم، کرفس ها را جدا می کنیم و برگ های کرفس را دور می اندازیم. این بار می خواهیم طرز تهیه کوکوی برگ کرفس را به شما آموزش دهیم که علاوه بر طعم بی نظیرش، بسیار خوش عطر و بو است. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی برگ کرفس
- برگ کرفس تازه 400 گرم
- تخم مرغ پنج عدد
- آرد گندم دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه کوکوی برگ کرفس
مرحله اول
ابتدا برگ های کرفس را خرد کنید. پیشنهاد می دهیم برگ ها را به صورت میانه خرد کنید. نه زیاد درشت و نه خیلی ریز. دقت کنید که برگ ها باید تازه و شاداب باشند.
مرحله دوم
برای تهیه این کوکو می توانید از ساقه های بسیار ریز کرفس هم بهره ببرید.
مرحله سوم
کرفس خرد شده را به همراه دو تا سه عدد تخم مرغ داخل یک کاسه بریزید سپس با توجه به حجم برگ ها به اندازه لازم نمک، فلفل و زردچوبه داخل کاسه ریخته و مخلوط کنید. در صورتی که اندازه تخم مرغ کم بود، یک عدد دیگر هم تخم مرغ اضافه کنید.
مرحله چهارم
برای انسجام بیشتر کوکو، دو قاشق آرد به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
داخل یک تابه نچسب اندازه کمی روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را اضافه کنید سپس حرارت را ملایم نموده و درِ تابه را بگذارید تا کوکو ببندد.
مرحله ششم
وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی گردد. دیگر احتیاجی به گذاشتن در تابه نیست.
مرحله هفتم
کوکوی برگ کرفس خوشمزه ما آماده است. برای این که روغن آن را کمی بگیریم. کوکو را روی دستمال تمیزی قرار دهید و بعد از چند دقیقه در ظرف مناسب سرو کنید.
منبع: کتاب کاله