طرز تهیه کیک پاند؛ کیکی خوشمزه با بافتی مجذوب کننده

به گزارش وبلاگ اطلس وب، کیک های سبک و خانگی می توانند یکی از برترین عصرانه ها و صبحانه ها را بسازند. انواع پاند کیک نیز می تواند یکی از برترین گزینه ها برای داشتن یک عصرانه سبک و لذیذ باشد. شاید تابه حال نام پاند کیک به گوش شما نخورده باشد؛ اما با تماشا تصویر این کیک حتماً متوجه شده اید درمورد چه کیکی صحبت می کنیم.

طرز تهیه کیک پاند؛ کیکی خوشمزه با بافتی مجذوب کننده

در پاسخ به این سؤال که کیک پاند چیست باید بگوییم که پاند کیک یک کیک کره ای است بااصالت انگلیسی است. نقطه تمایز این کیک نسبت به کیک های دیگر این است که برای تهیه این کیک نیازی به استفاده از بیکینگ پودر نیست. به همین علت بافت این کیک فشرده است. در این کیک از مغز گردو و میوه های خشک استفاده می گردد.

معمولاً این کیک به عنوان کیک صبحانه استفاده می گردد. علت نام گذاری پاند کیک این است که این کیک از مجموع 1 پوند (453 گرم) آرد، 1 پوند شکر، 1 پوند کره، و 1 پوند تخم مرغ تشکیل می شد. از انواع پاند کیک می توانیم به پاند کیک پرتقالی، پاند کیک دورنگ، پاند کیک شکلاتی و پاند کیک وانیلی اشاره کنیم که در ادامه به آموزش طرز تهیه آنها می پردازیم.

پاند کیک، یک کیک با ریشه انگلیسی.

طرز تهیه کیک پاند ساده، مرحله به مرحله

ابتدا مواد لازم برای تهیه این کیک خوشمزه را با هم مرور می کنیم.

مواد لازممقدار لازم
آرد سفید2 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
شکر1 پیمانه
کره225 گرم
وانیلنصف قاشق چایخوری
نمکیک پینچ

جدول جزئیات کیک پاند

مقدار کالری در هر 100 گرم385 کیلو کالری
زمان آماده سازی1 ساعت و 10 دقیقه
زمان لازم برای پخت1 ساعت
تعداد نفرات8-6 نفر
  • برای تهیه یک پاند کیک خوشمزه ابتدا باید اجازه دهید کره و تخم مرغ ها هم دمای محیط شوند. سپس فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. داخل قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید.
  • کره، وانیل و شکر را مخلوط کنید طوری که کرمی شوند. وقت آن است که تخم مرغ ها یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه شدن هر تخم مرغ، 3 دقیقه مواد را مخلوط کنید طوری که رنگ تخم مرغ ها روشن شوند و مایع یکدست گردد.
پاند کیک، یک گزینه عالی برای صبحانه و عصرانه.
  • در مرحله بعد آرد و نمک را مخلوط کنید و به تدریج روی مواد خود الک کنید. سپس مواد را خوب مخلوط کنید طوری که گلوله آردی باقی نماند. بدین ترتیب مواد کیک شما آماده است.
  • حال نوبت این است که مواد را داخل قالب بریزید و آن را به مدت حدوداً 60 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از 1 ساعت یک خلال چوبی داخل خمیر کیک کنید و اگر خمیر به خلال نچسبید کیک پخته شده است. پاند کیک خود را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک گردد. بسته به تعداد می توانید آن را برش دهید و نوش جان کنید.

طرز تهیه پاند کیک شکلاتی؛ یک کیک شکلاتی متفاوت

مواد لازم برای تهیه کیک پاند شکلاتی؛ کیک محبوب بچه ها:

مواد لازممقدار لازم
تخم مرغ4 عدد
شکلات تخته ای80 گرم
کره120 گرم
شکر4/3 پیمانه
آرد1.5 پیمانه
پودر کاکائو1/4 پیمانه
شیر1/2 پیمانه
وانیل1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر2 قاشق چای خوری

جزئات طرز تهیه کیک پاند شکلاتی

مقدار کالری در هر 100 گرم420 کیلو کالری
زمان آماده سازی1 ساعت
زمان لازم برای پخت40 دقیقه
تعداد نفرات8-6 نفر
  • مانند روش قبلی ابتدا باید صبر کنید که همه مواد هم دمای محیط شوند. بعلاوه فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم گردد. سپس آرد و بیکینگ پودر را باید با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
  • در مرحله بعد شکر و کره را با همزن برقی و برای 5 دقیقه هم بزنید طوری که کرمی و کش دار شوند. در مدت زمان هم زدن سعی کنید کره اطراف ظرف را مخلوط کنید تا بوی خامی کره از بین برود.
  • در مرحله بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و پس از افزودن تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید. سپس مواد رو خوب مخلوط کنید. سپس پودر کاکائو را روی مواد الک کنید و خوب هم بزنید.
  • بعد از پودر کاکائو، مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی به آرامی هم بزنید تا یکدست گردد. در سرانجام شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید.
عدم استفاده از بیکینگ پودر در رسپی اصلی پاند کیک.
  • قالب خود را با کمی کره یا روغن چرب کنید سپس مایه کیک را داخل آن بریزید. مواد خود را به مدت 40 دقیقه با دمای 170 قرار دهید تا پخته گردد. نکته مهم این است که برای فرهای برقی و توستر دما باید 160 درجه باشد.
  • پس از 40 دقیقه کیک خود را از قالب خارج کنید و روی آن سس بریزید. پاند کیک شکلاتی شما آماده است. نوش جان.

طرز تهیه پاند کیک پرتقالی؛ کیکی با عطر بی نظیر

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی پاند:

مواد لازممقدار لازم
شکر150 گرم
تخم مرغ3 عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
آرد170 گرم
کره120 گرم
آب پرتقال طبیعی100 میلی لیتر
رنده پوست پرتقال1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری

جدول جزئیات تهیه کیک پاند انگلیسی:

مقدار کالری در هر 100 گرم400 کیلو کالری
زمان آماده سازی55 دقیقه
زمان لازم برای پخت35 دقیقه
تعداد نفرات6-5 نفر
  • اولین کار برای تهیه پاند کیک پرتقالی ساده این است که اجازه دهید کره با دمای محیط هماهنگ گردد و کاملاً نرم گردد. سپس کره، شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید (با دور تند) طوری که مواد روشن و خامه ای گردد.
  • حالا تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد خود اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا موادتان یکدست گردد. سپس رنده پوست پرتقال را به مواد خود اضافه کنید و با همزن برقی به آرامی مخلوط کنید و بعد آب پرتقال را نیز اضافه کنید.
  • مواد خود را با همزن برقی باز هم بزنید. سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر 3 بار الک کنید و در 3 مرحله به مخلوط خود اضافه کنید. مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم بزنید تا مایه کیک یکدست گردد.
  • فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید فر کاملاً گرم گردد. درون قالب خود را با مقداری روغن مایع چرب کنید، سپس آرد پاشی کنید (می توانید قالب را برگردانید تا آرد اضافی از قالب خارج گردد). سپس مایه کیک را درون قالب بریزید.
  • قالب را طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 35 دقیقه درون فر بماند تا پخته گردد. وقتی چک کردید که کیک کاملاً پخته شده است پاند کیک پرتقالی خود را از فر خارج کنید تا کاملاً خنک گردد.
  • می توانید مقداری پودر قند درون الک بریزید و روی کیک خود را با آن تزئین کنید. پاند کیک پرتقالی شما آماده است. نوش جان.
پاند کیک پرتقالی، یک کیک خوش عطر و خوشمزه

طرز تهیه پاند کیک دو رنگ؛ یک کیک پاند بسیار زیبا

مواد لازم برای تهیه کیک پاند دو رنگ معروف انگلیسی:

مواد لازممقدار لازم
آرد280 گرم
شکر250 گرم
تخم مرغ5 عدد
کره220 گرم
خامه صبحانه160 گرم
پودر کاکائو2 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیل2/1 قاشق چایخوری
نمکیک پینچ

جدول جزئیات کیک پاند انگلیسی

مقدار کالری در هر 100 گرم410 کیلو کالری
زمان آماده سازی65 دقیقه
زمان لازم برای پخت45 دقیقه
تعداد نفرات10 نفر
  • فر را با دمای 170 برقی یا 180 گازی روشن کنید. قالبی با ظرفیت 12 لیوان آب آماده کنید و آن را با کمی روغن (یا کره به دمای محیط رسیده) کاملاً چرب کنید و سپس آرد پاشی کنید.
  • آرد اضافی را با چند ضربه می توانید خارج کنید. می توانید قالب را داخل یخچال قرار دهید تا پاند کیک شما بعد از پخت راحت تر از قالب خارج گردد.
  • مواد آردی (آرد، بیکینگ پودر و نمک) را مخلوط کنید و سپس الک کنید. کره هم دمای محیط را هم بزنید، شکر را اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید طوری که مواد کرمی رنگ گردد.
  • حالا وقت آن است که تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید. هر تخم مرغ را 30 ثانیه هم بزنید و همراه آخرین تخم مرغ وانیل را نیز اضافه کنید و حدود یک دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
  • خامه به دمای محیط رسیده را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد آردی را در چند مرحله اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست گردد. یک پیمانه از مایه کیک بردارید و در آن پودر کاکائو الک کنید و سپس آنها را خوب مخلوط کنید.
امکان تهیه پاند کیک با طعم های متنوع.
  • برای داشتن پاند کیک دو رنگ ابتدا نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید، بعد مایه شکلاتی کیک را روی آن بریزید و سپس بقیه مایه کیک را روی مواد شکلاتی بریزد. می توانید سطح کیک را با پشت قاشق یا پالت صاف کنید.
  • قالب خود را در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه دهید. بعد از پخت کیک آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید که کمی خنک گردد سپس پاند کیک خود را از قالب خارج کنید و کمی صبر کنید تا کاملاً خنک گردد. پاند کیک دو رنگ، زیبا و خوشمزه شما آماده است. نوش جان.

نکات نهایی در خصوص کیک متفاوت پاند.

ما در این مقاله کوشش کردیم شما را با پاند کیک طرز تهیه انواع پاند کیک آشنا کنیم. با استفاده از این مقاله می توانید به طرز تهیه پاند کیک شکلاتی، پاند کیک پرتقالی و پاند کیک دو رنگ دسترسی پیدا کنید.

اگر به طرز تهیه کیک پاند علاقمند بودید به شما پیشنهاد می دهیم با طرز تهیه کیک کره ای و طرز تهیه کیک ماست نیز آشنا شوید. بعلاوه با سفارش انلاین شیرینی می توانید در کمتر از نیم ساعت کیک و شیرینی مورد نظر خود را تهیه کنید و در خانه نوش جان کنید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه کیک پاند؛ کیکی خوشمزه با بافتی مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک پاند؛ کیکی خوشمزه با بافتی مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید