طرز تهیه قیمه بوشهری
به گزارش وبلاگ اطلس وب، قیمه بوشهری با قیمه های شهرهای دیگر از نظر ظاهری و مزه فرق دارد. به این شکل که قیمه بوشهری را می کوبند، طوری که گوشت آن له گردد و کش بیاید. تفاوت دیگر این قیمه با قیمه های دیگر این است که در آن از سیب زمینی سرخ شده استفاده نمی گردد، بلکه سیب زمینی داخل آن له می گردد. این خورش معمولاً با شکر پلو خورده می گردد. اگر هوادار غذاهای له شده باشید و طعم زیره را که در این غذا به خوبی حس می گردد دوست داشته باشید، قیمه بوشهری در ردیف غذاهای مورد علاقه شما قرار خواهد گرفت. علاوه بر این، قیمه بوشهری عطر بسیار خوبی دارد.
مواد لازم برای تهیه قیمه بوشهری
- لپه 500 گرم
- گوشت خورشتی 250 گرم
- سیب زمینی یک عدد
- پیاز یک عدد
- زیره دو قاشق چای خوری
- دارچین یک قاشق چای خوری
- لیمو عمانی به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- ادویه به میزان لازم
طرز برای تهیه قیمه بوشهری
مرحله اول
پیاز را سرخ نموده و به آن زردچوبه اضافه می کنیم. گوشت را روی پیاز میریزیم و با دارچین تفت می دهیم. لپه را نیز به طور جداگانه (یا به همراه گوشت) به مدت یک ساعت میپزیم. وقتی گوشت و پیاز آماده شد نصف لیوان آب روی آن می ریزیم، سپس سیب زمینی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم حسابی بپزد تا له گردد.
مرحله دوم
وقتی تمام مواد خوب پختند آن ها را آنقدر با گوشتکوب یا به یاری گوشتکوب برقی مخلوط می کنیم و می کوبیم تا کش بیاید. دوباره مواد را روی اجاق می گذاریم و رب گوجه فرنگی و یک لیوان آب و زیره کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. در آخر می توانیم چند عدد لیمو عمانی هم به آن اضافه کنیم.
منبع: کتاب کاله