کباب قلقلی خوش طعم همراه سبزیجات
به گزارش وبلاگ اطلس وب، کباب قلقلی با سیخ چوبی یا فلزی به همراه سبزیجات دلخواه تهیه می گردد و می توانید آن را در فر یا روی گاز و داخل تابه تهیه کنید که هر دو روش بسیار ساده و آسان است.
کباب قلقلی یکی از کباب های بسیار راحت است که می توانید برای تنوع غذایی تهیه کنید. اگر هوس یک غذای سریع و سالم را نموده اید ولی زمان کافی ندارید می توانید کباب قلقلی سیخی را انتخاب کنید زیرا بسیار ساده است و احتیاج به مواد خاصی ندارید. می توانید به دلخواه کنار این کباب خوشمزه یک سس ربی تهیه یا با گوجه کبابی آن را سرو کنید. با وبلاگ اطلس وب همراه باشید تا طرز تهیه کباب قلقلی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کباب قلقلی
- گوشت چرخ نموده 300 گرم
- پیاز 2 عدد
- فلفل دلمه 1 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- رب 1 قاشق غذاخوری
- آب جوش 1/2 پیمانه
- روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
- سبزی معطر خشک به دلخواه 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه کباب قلقلی
مرحله اول
ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. آب پیاز را بگیرید و خوب فشار دهید. سپس با گوشت چرخ نموده و ادویه های گفته شده و سبزی معطر و کمی نمک خوب ورز دهید. اگر مواد خیلی منسجم نبود می توانید 1 الی 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید.
مرحله دوم
در ادامه فلفل دلمه را بشویید و در میزان ای که بتوانید به سیخ بزنید خرد کنید. سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و به صورت اسلایس شده و به قطر 2 سانت برش بزنید. گوجه را نیز خرد کنید. به دلخواه می توانید از گوجه گیلاسی نیز استفاده نمایید.
مرحله سوم
حالا از مواد گوشت قلقلی بردارید و در دست گرد کنید. سپس داخل سیخ چوبی بزنید و به صورت یکی در میان سبزیجات را بزنید تا سیخ چوبی پر گردد. بهتر است برای اینکه سیخ چوبی نسوزد آن ها را داخل آب قرار دهید و بعد بهره ببرید. همه مواد را به سیخ بزنید تا تمام شوند.
مرحله چهارم
در ادامه باید سس مخصوص این کباب را تهیه کنید. برای این کار داخل یک کاسه رب و آب جوش و روغن و کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا رب باز گردد. سیخ های چوبی را داخل دیس چرب شده قرار دهید. سس را روی آن بریزید و 40 دقیقه در دمای 180 قرار دهید تا گوشت و سبزیجات بپزد. برای پخت در تابه نیز سیخ ها را داخل تابه بچینید و سس را روی آن بریزید و بگذارید تا گوشت و سبزیجات با حرارت کم بپزد. پاستا با گوشت چرخ نموده و قارچ هم یک غذای خوشمزه و فرق دارد.
نکات کلیدی در تهیه کباب قلقلی
- اگر بعد از 40 دقیقه سبزیجات نرم نشده بودند زمان بیشتری دهد.
- بهتر از کاغذ روغنی نسوز بهره ببرید تا سیخ ها به راحتی جدا گردد.
- می توانید این غذا را با نان یا برنج سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی چکدرمه با مرغ، پلوی مخلوط خوشمزه ترکمنی را بخوانید.
منبع: پیام دلتا