موس کیک پروبیوتیکی: دسر با ماست پروبیوتیک

به گزارش وبلاگ اطلس وب، موس کیک پروبیوتیک یک دسر پرخاصیت و سالم است که برای تهیه آن از ماست پروبیوتیک استفاده می گردد. دسر خوشمزه و راحتی که علاوه بر ظاهر زیبا و مزه خوب، خواص پروبیوتیکی هم دارد. از مهم ترین خواص مصرف محصولات پروبیوتیک تسهیل فرایند هضم است. اگر هوادار کیک، چیز کیک و انواع موس باشید، احتمالا به خوبی به این حقیقت واقف هستید که به علت قند و چربی بالا تا چه میزان کالری این دسرها زیاد است. اگر جزو افرادی هستید که به رژیم غذایی روزانه تان اهمیت زیادی می دهید، احتمالا با وجود کمتر اقدام به خوردن انواع دسر می کنید. این موضوع البته به این معنا نیست که با وجود تمام پرهیزهای غذایی شما هوس خوردن کیک و شیرینی را نکنید. در این صورت دسر پروبیوتیکی با قند و چربی کم گزینه مناسبی برای شما است.

موس کیک پروبیوتیکی: دسر با ماست پروبیوتیک

یکی از ساده ترین راه ها برای بالا بردن ارزش غذایی و در عین حال، افزایش مواد پرخاصیت دریافتی استفاده روزانه از محصولات پروبیوتیک است. پروبیوتیک ها علاوه بر تاثیر به سزایی که در سلامت دستگاه گوارش دارند، به مرور باعث تقویت عملکرد قلب، سیستم تنفسی و سیستم ایمنی به طور خاص می شوند. از جمله محصولات پروبیوتیکی که تقریبا به راحتی در دسترس است، ماست پروبیوتیک است. چه چیزی بهتر از این که با ماست پروبیوتیک یک دسر خانگی سالم تهیه گردد. البته برای تکمیل خاصیت این دسر بهتر است از قند و چربی کمتری استفاده نموده و تنها به استفاده از ماست پروبیوتیک به عنوان ماده اولیه پرخاصیت بسنده نکنید.

مواد لازم برای لایه اول موس کیک پروبیوتیکی

  • آرد یک فنجان
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری
  • کره دویچه مارکن کاله خرید آنلاین چهار قاشق غذاخوری
  • خامه ترش کاله (یا یک عدد زرده تخم مرغ) خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای لایه میانی موس کیک پروبیوتیکی

  • پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
  • آب یک سوم فنجان
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین چهار قاشق غذاخوری
  • خامه ترش کاله خرید آنلاین یک فنجان
  • ماست کم چرب لاکتیویا کاله خرید آنلاین یک فنجان
  • پنیر ماسکارپونه کاله خرید آنلاین یک فنجان
  • شربت افرا یا عسل یک دوم فنجان
  • لیمو ترش یک عدد
  • عصاره وانیل یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای لایه رویی موس کیک پروبیوتیکی

  • پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
  • آب یک چهارم فنجان
  • پوره شیرین شده تمشک (یا توت فرنگی، شاه توت، انبه یا هلو) یک فنجان

طرز تهیه موس کیک پروبیوتیکی

مرحله اول

برای آغاز طرز تهیه موس کیک پروبیوتیکی، ابتدا لایه اولیه یا بِیس موس کیک را آماده کنید. قبل از آن که به سراغ مراحل تهیه لایه اول بروید، فر را روشن و روی درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. در همین که فر گرم می گردد، یک فنجان آرد، یک قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را داخل دستگاه غذاساز بریزید تا با یک پالس با هم مخلوط شوند. سپس، چهار قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. بعد از آن، یک قاشق غذاخوری خامه ترش (یا یک زرده تخم مرغ) و نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل اضافه کنید. به مدت چند دقیقه همه مواد را در غذاساز با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و منسجمی به دست بیاید.

مرحله دوم

یک قالب کمربندی گرد به قطر 20 سانتی متر بردارید و کف آن را با کاغذ مخصوص پخت بپوشانید. مخلوط را داخل قالب بریزید و خوب پخش کنید و فشار دهید. روی آن با چنگال سوراخ ایجاد کنید. سپس قالب را داخل فر قرار دهید و به مدت 15-12 دقیقه بپزید.

مرحله سوم

در همین حین که لایه اول موس کیک تمشک پروبیوتیکی در حال پخت است، لایه سفید میانی را آماده کنید. یک فنجان از ماست پروبیوتیک را داخل مخلوط کن بریزید. سپس، یک فنجان پنیر ماسکارپونه اضافه کنید. یک دوم فنجان شربت افرا، آب و یک لیمو ترش و یک قاشق چای خوری عصاره وانیل اضافه کنید. سپس، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک فنجان خامه ترش را داخل کاسه بریزید. با استفاده از هم زن برقی یا دستی خامه را هم بزنید تا جایی که فرم بگیرد و رد پره های هم زن روی آن بماند.

مرحله چهارم

در این مرحله از طرز تهیه موس کیک با طعم تمشک، یک شیرجوش یا قابلمه کوچک بردارید. یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را همراه با یک سوم فنجان آب داخل آن بریزید. خوب هم بزنید. سپس، چهار قاشق غذاخوری شیر را به مواد اضافه کنید. شیرجوش را روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل گردد. هنگامی که ژلاتین کاملا حل شد، شیر جوش را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک گردد.

مرحله پنجم

در ادامه، مخلوط ژلاتین و شیر را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید. سپس، آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. مواد مخلوط شده را به آرامی و در چند نوبت به خامه هم زده اضافه کنید. همه مواد را با یک قاشق چوبی و به دقت هم بزنید. بعد از آن، قالب موس کیک را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک گردد. سپس مخلوط سفید را روی لایه اولیه بریزید. موس کیک را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مرحله ششم

برای تهیه لایه رویی، یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را همراه با یک چهارم فنجان آب داخل یک شیرجوش یا قابلمه کوچک بریزید. شیرجوش را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل گردد. ژلاتین حل شده را از روی حرارت بردارید و به پوره تمشک اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. قالب موس کیک را از یخچال خارج کنید و مخلوط میوه ای را روی آن بریزید. بعد از آن، دوباره موس کیک را داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. حدود یک ساعت زمان ضروری است تا لایه رویی خودش را بگیرد.

مرحله هفتم

بعد از آن که موس کیک را از یخچال بیرون آوردید، آن را از قالب خارج کنید. روی آن را با مقداری خامه فرم گرفته و میوه های خرد شده تزئین نموده و سرو کنید. نوش جان!

نکات طرز تهیه موس کیک پروبیوتیکی

  • می توانید به جای پوره تمشک از پوره میوه برای لایه میانی بهره ببرید. برای تهیه پوره میوه، کافیست میوه مورد علاقه تان را خرد کنید و همراه با مقداری پودر قند داخل یک تابه کوچک بریزید. تابه را روی حرارت قرار دهید. میوه ها را هم بزنید و پس از این که نرم شدند با پشت قاشق له کنید تا پوره شوند.
  • در صورتی که از ورقه ژلاتین برای تهیه پوره استفاده می کنید، باید ابتدا آن را داخل آب سرد حل کنید و سپس، با سایر مواد ترکیب کنید.
منبع: کتاب کاله

به "موس کیک پروبیوتیکی: دسر با ماست پروبیوتیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "موس کیک پروبیوتیکی: دسر با ماست پروبیوتیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید