طرز تهیه پوره سیب زمینی؛ یک غذای مقرون به صرفه و خوشمزه
به گزارش وبلاگ اطلس وب، خبرنگارانـ همواره در مواقعی که فرصت کافی برای پخت غذا های زمان بر نداریم و یا دلمان یک غذای سبک و راحت می خواهد، در پی غذا های حاضری می رویم که احتیاج به پخت طولانی ندارند و با مواد اولیه کم و در دسترس قابل تهیه هستند.
پوره سیب زمینی یکی از همین غذا های حاضری است که بسیار خوشمزه و پر هوادار است و در چشم برهم زدنی آماده خوردن می گردد. اگر دوست دارید یک غذای بسیار آسان، حاضری و درنهایت مقرون به صرفه قیمت را برای خانواده خود تهیه کنید، پیشنهاد ما به شما این پوره سیب زمینی ویژه و بسیار خوشمزه است.
در ادامه این مطلب طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و مقوی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی
سیب زمینی میانه: 5 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 500 سی سی
کره: 20 گرم
پیاز میانه: 2 عدد
روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
شوید خشک: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پوره سیب زمینی
1 ـ برای آغاز کار ابتدا سیب زمینی ها را پوست و سپس خرد کنید. سیب زمینی های خرد شده را همراه با شیر و کمی نمک داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید. درب قابلمه را نیم لا کنید تا شیر سر نرود. اجازه بدهید سیب زمینی کاملا بپزد و له گردد.
2 ـ پیاز را پوست و سپس به صورت خلالی خرد کنید و همراه با میزانی روغن داخل ماهی تابه سرخ کنید تا پیاز طلایی گردد؛ سپس میزانی زردچوبه و نمک و فلفل قرمز اضافه کنید و پیاز را هم بزنید. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با پیاز مخلوط کنید. میزان کمی آب جوش بریزید تا رب کاملا حل گردد و رنگ باز کند.
3 ـ در این مرحله سیب زمینی های پخته و داغ را به ماهی تابه پیازداغ اضافه کنید و با گوشت کوب یا پوره کن حسابی بکوبید؛ سپس همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. وسط ماهی تابه یک چاله باز کنید و کره را داخل آن بگذارید تا آب گردد و شوید خشک را اضافه کنید. وقتی کره آب شد، پوره سیب زمینی را هم بزنید تا کاملا با کره مخلوط گردد؛ سپس درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا پوره حالت سرخ شده و برشته پیدا کند؛ سپس پوره سیب زمینی خوشمزه و متفاوت شما آماده سرو است، نوش جان.
منبع: فرارو