طرز تهیه سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا

به گزارش وبلاگ اطلس وب، به گزارش زندگی امروزغذاهای سالم و سریع که احتیاج به پخت زیادی ندارند

طرز تهیه سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا

مواد لازم:

فیله ماهی سالمون 4 تکه

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

اسفناج 150 گرم

پنیر فتا 60 گرم

بادام زمینی 1/3 پیمانه

آبلیمو 2 قاشق چای خوری

آماده کردن مواد برای تهیه سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا:

1- از 4 تکه فیله ماهی سالمون، هر کدام به وزن 170 گرم بهره ببرید.

2- پنیر فتا را تکه تکه کنید.

3- در ترکیب اصلی این دستور به جای بادام زمینی از دانه کاج استفاده می گردد.

طرز تهیه:

1-گریل فر را روشن کنید. فیله های ماهی سالمون را در سینی فر بگذارید، به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید و برای 5 تا 7 دقیقه کبابی کنید.

2-در این میان، در ماهیتابه ای عظیم روی حرارت میانه روغن زیتون را گرم کنید. تا حد ممکن اسفناج ها را در ماهیتابه جا دهید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را هم بزنید و وقتی فضای کافی ایجاد شد، بقیه اسفناج ها را اضافه کنید. آن ها را برای حدود 2 دقیقه تا نرم شوند، بپزید.

3-اسفناج ها را از ماهیتابه خارج نموده و آب اضافی آن ها را بگیرید. تکه های پنیر فتا، بادام زمینی و آبلیمو را با آن ها ترکیب کنید. سالمون های کبابی را روی ترکیب اسفناج گذاشته و سرو کنید.

منبع : وبسایت آشپزباشی

منبع: زندگی روز

به "طرز تهیه سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید