روش تهیه خورش آلو زرشک

به گزارش وبلاگ اطلس وب، خبرنگاران : خورش آلو زرشک یکی از خورش های پرمصرف در ایران است.

روش تهیه خورش آلو زرشک

خورش آلو زرشک در برطرف یبوست بسیار موثر است. طرز تهیه این خورش را در ادامه ببینید.

به گزارش وبلاگ اطلس وب، برنامه تلویزیونی به خانه برمی گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه خورشت آلو زرشک دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم نیاز داریم به:

مرغ 1کیلو گرم، پیاز 2عدد، سیر 2حبه، فلفل دلمه 1عدد کوچک، رب گوجه فرنگی 2ق.غ، آب لیمو ترش 1.2 ق.چ، زرد چوبه 1ق.چ، فلفل سیاه 1ق.چ، دارچین 1.2ق.چ، دانه گشنیز 1ق.چ، آویشن 1.4ق.چ، زعفران 1ق.س، زرشک 1پیمانه، آلو یا قیسی 1.2پیمانه

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله خورشت آلو زرشک را مشاهده می کنید.

خورش آلو زرشک یکی از خورش های بی نظیر ایرانی می باشد که اصالتا برای شمال کشور می باشد ولی در بیشتر منطقه ها ایران تهیه می گردد این خورشت طعم بسیار خوب ملسی دارد و شما به دلخواه مانند بیشتر خورش های ایرانی می توانید از گوشت یا مرغ برای تهیه خورش آلو زرشک بهره ببرید. خورش آلو زرشک مزه بسیار خوبی دارد و باب میل بیشتر افراد است شما می توانید با تهیه غذاهای متنوع خود را از غذاهای خسته کننده و تکراری دور کنید. مقدار آلو و زرشک را بنا به ذائقه خود می توانید کم یا زیاد کنید این خورش را می توانید برای مهمانی های خود به همراه برنج زعفرانی تهیه کنید. در ادامه با مقدار مواد مصرفی و طرز تهیه این خورش به شکلی دیگر آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه خورش آلو زرشک

سینه یا ران مرغ 2 عدد

پیاز 2 عدد

زرشک 3 ق غذا خوری

آلو 8 عدد

رب 2 ق غذا خوری

زعفران دم نموده غلیظ به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت آلو زرشک با مرغ

مرحله اول: تفت دادن مرغ

ابتدا زرشک و آلو را با مقداری آب خیس کنید و کنار بگذارید. پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز یا نگینی خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر با مقداری زردچوبه و روغن تقت دهید تا عسلی گردد سپس تکه های مرغ را پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد سپس کمی فلفل سیاه و نمک به مرغ بزنید.

مرحله دوم: پخت مرغ

در ادامه رب را اضافه کنید و هم بزنید تا رب خوش رنگ و بوی خامی رب از بین برود سپس کمی دارچین اضافه کنید و چند لیوان آب روی مرغ ریخته و اجازه دهید مرغ بجوشد سپس حرارت کم کنید تا کمی نرم گردد.

مرحله سوم: افزودن زرشک و آلو

بعد از گذشت نیم ساعت آلو و زرشک خیس خورده را به مرغ های در حال پخت اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

مرحله چهارم: تهیه خورشت آلو زرشک

در پایان نمک خورش را مقدار کنید و زعفران دم نموده غلیظ را روی خورشت بریزید و اجازه دهید تا آب مرغ خیلی کم و غلیظ گردد سپس به همراه برنج و سالاد سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه خورش آلو زرشک

می توانید برای تزئین کمی زرشک را تفت دهید و روی مرغ ها بریزید.

از هر نوع آلویی که دوست دارید می توانید بهره ببرید.

به جای دارچین از چوب دارچین نیز می توانید بهره ببرید.

این خورشت را می توانید با گوشت نیز تهیه کنید.

به جای رب از چند عدد گوجه فرنگی پوره شده نیز می توانید بهره ببرید.

منبع: رکنا

به "روش تهیه خورش آلو زرشک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه خورش آلو زرشک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید