خوراکی که برای افراد یک ساله تا نود ساله مفید است!
به گزارش وبلاگ اطلس وب، همه ما معمولا نام سوفله بادمجان را زیاد شنیده ایم ولی این سوفله با نوع بادمجان آن فرق دارد. در این سوفله تنها دو سبزی هویج و سیب زمینی استفاده شده است.
این سوفله می تواند شامی ساده و از همه مهم ترسلامت برای شما باشد.
1. اگر ظرف سرامیکی مخصوص درست کردن سوفله دارید که چه بهتر وگرنه از هر ظرف دیگر شبیه به آن استفاده نموده و کف و دیواره آن را با کره چرب کنید. سه چهارم خمیر نان خردشده را در ظرف بریزید و با تکان دادن و چرخاندن ظرف باعث شوید خمیر به کف و دیواره های ظرف بچسبد.
2. هر کدام از سیب زمینی ها را با چاقو به دونیم تقسیم نموده و با قاشق، گوشت داخل آن را بیرون آورید و در کاسه ای بریزید. هویج رنده شده، زرده های تخم مرغ، آب پرتقال و جوزهندی را به سیب زمینی اضافه نموده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
3. سفیده های تخم مرغ را در کاسه تمیز دیگری بریزید و آن قدر هم بزنید تا حالت پف نموده پیدا کند سپس سفیده را با قاشق فلزی به کاسه حاوی مواد، اضافه و مخلوط کنید.
4. مخلوط هویج و سیب زمینی را در ظرفی که برای سوفله آماده نموده اید، ریخته و به جامانده خمیر نان را روی سطح مواد بریزید.
5. ظرف حاوی سوفله را در فری که قبلا با دمای 200 درجه سانتی گراد- 400 درجه فارنهایت- و شماره 6 گرم نموده اید، بگذارید و مدت 40 دقیقه صبر کنید تا پف نموده و سطح روی آن طلایی گردد. سپس سطح روی آن را با نوارهای هویج که با پوست کن درست نموده اید، تزئین نموده و سرو کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
2 ق س کره (آب گردد)
4 ق س خمیر تازه داخل نان باگت (خرد گردد)
700 گرم سیب زمینی (آب پز گردد)
2 عدد تخم مرغ (زرده و سفیده جدا گردد)
2 عدد هویج (رنده گردد)
2 ق س آب پرتقال
4 /1 ق چ جوز هندی رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
میزانی خلال پوست گرفته هویج
فوت وفن
در طول مدت پخت سوفله هرگز در فر را باز نکنید زیرا مانع از پف کردن آن می گردد.
منبع: همشهری آنلاین