افزایش 20 برابری قیمت ماسک ، سلبریتی ها دکتر شدند!

به گزارش وبلاگ اطلس وب، افزایش قیمت ماسک و محلول های ضدعفونی کننده البته به کام گروهی از سودجویان نیز شده است، به طوری که مشاهدات از داروخانه ها و فروشگاه های عرضه محصولات پزشکی در مرکز پایتخت از افزایش بیش از 20 برابر قیمت ماسک حکایت دارد.

افزایش 20 برابری قیمت ماسک ، سلبریتی ها دکتر شدند!

به گزارش وبلاگ اطلس وب به نقل از ایسنا، فروشگاهی در مرکز پایتخت که مستندات آن نیز موجود است، ماسک قابل شستشو با قیمت مصوب 180 تومان را با قیمت چهارهزار تومان به فروش می رساند.

فروشگاهی دیگر در همین محدوده ژل ضدعفونی نماینده دست با قیمت 100هزار تومان عرضه می نماید و ماسک های معروف به N95 نیز حتی تا قیمت دانه ای 50 هزار تومانی نیز به فروش می رسد. این درحالی است که عمده داروخانه ها فاقد ماسک و لوازم مرتبط با کرونا هستند. دستفروشان اما حسابی فعالند تا جایی که شب گذشته خبرنگار ایسنا با دستفروشانی روبرو شده که در حال فروش ماسک و ژل ضدعفونی نماینده دست در مترو بوده است.

مشاهداتی از این دست در سطح شهر تهران و دیگر شهرها بسیار است، عده ای سودجو که در شرایط بحرانی حاضرند از استرس و استیصال هموطنانشان هم سواستفاده نمایند، موضوعی که امروز ایرج حریرچی، دبیر ستاد ویژه مدیریت پیشگیری از آلودگی با ویروس کرونا هم در نشستی خبری آن را تایید کرد و گفت: ما این مساله را تکذیب یا کتمان نمی کنیم و در خصوص مواد ضدعفونی نماینده و ماسک مشکلاتی وجود دارد. البته نظارت های زیادی صورت گرفته است اما ماسک و مواد ضدعفونی نماینده صرفا در اختیار وزارت بهداشت نیست و ما به وسیله قوه قضاییه و سازمان تعزیرات پیگیر هستیم.

  • احتکار را به پلیس گزارش دهید

سردار کیوان ظهیری، رییس پلیس پیشگیری پایتخت نیز درباره برخورد پلیس با مواردی نظیر احتکار به ایسنا می گوید: پلیس با احتکار هرگونه محصول مرتبط با کروناویروس از جمله ماسک و مواد ضدعفونی نماینده برخورد خواهد نمود و به همین دلیل نیز ماموران کلانتری ها و مقرهای انتظامی در پایتخت نسبت به آنالیز و رصد بحث احتکار و توزیع ماسک ها اقدام نموده و این موضوع در دستور کار آنان قرار گرفته است.

او از مردم نیز خواست که این موارد به پلیس گزارش دهند: ماموران پلیس به صورت جدی این موضوع را در دستور کار خود قرار داده اند و با هرگونه سوءاستفاده در این خصوص برخورد خواهند کرد. شهروندان نیز اگر گزارشی در این خصوص دارند، موضوع را به وسیله تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع رسانی نمایند.

جرائم در این حوزه اما صرفا محدود به احتکار نیست، تا جایی که سردار حسین رحیمی، رییس پلیس پایتخت از پلمپ مراکز فراوری ماسک های غیربهداشتی هم خبر داده است، او دیروز گفته بود: طی دو روز گذشته همکاران من در پلیس های مختلف ضمن پلمب دو کارگاه ساخت ماسک های غیربهداشتی و غیرمجاز، اقدام به جمع آوری هزاران عدد مواد ضدعفونی نماینده نیز نموده اند.

رحیمی در خصوص برخورد با فروشندگان ماسک ها و لوازم مقابله با کرونا در خیابان نیز گفته بود که با افرادی که در سر چهار راه ها و مکان های دیگر اقدام به توضیع ماسک های غیربهداشتی می نمایند برخورد خواهد شد. چرا که احتمال غیربهداشتی بودن این اقلام وجود دارد.

  • برخورد سخت در انتظار گران فروشان

علاوه بر احتکار و فروش اقلام غیربهداشتی، گران فروشی نیز معضل دیگری است که محمدعلی اسفنانی ، مدیرکل تعزیرات حکومتی شهر تهران از ورود تعزیرات به این ماجرا خبر داده و می گوید: به جد خطاب به آن هایی که قصد بازی با سلامت مردم را دارند تاکید می کنم دست از این کارها بردارند واِلا برخورد تند و سختی با آن ها خواهد شد. به محض اینکه اعلام شد امکان شیوع وجود دارد و ماسک و ژل و اسپری ضدعفونی نماینده مورد احتیاج است، بلافاصله به این حوزه ورود کردیم و ضمن هماهنگی با بازرسان دانشگاه علوم پزشکی چندین واحد گشت را به سطح شهر اعزام کردیم.

  • فضای مجازی و جرم های ریز و درشت

علاوه بر جرائم و سودجویی هایی که در فضای حقیقی اتفاق افتاده، فضای مجازی نیز شاهد جرائم عجیب و غریبی است، تا جایی که تیم های تخصصی پلیس فتا مجبور به رصد داده ها و محتواهای مرتبط با کروناویروس در این فضا شده اند و آنطور که سردار وحید مجید، رییس پلیس فتای ناجا گفته است: افراد سودجو اقدام به سودجویی و انتشار شایعات در فضای مجازی نموده اند که به همین دلیل تیم های تخصصی پلیس فتا در استان های سراسر کشور اقدام به رصد اخبار و محتوای فراوری شده پیرامون این ویروس نموده اند تا نسبت به شناسایی اخبار کذب و شایعه پراکنان اقدام نمایند.

سردار مجید با بیان اینکه بسیاری از داده های اشتراک گذاری شده پیرامون کرونا در شبکه ها و کانال های غیررسمی فضای مجازی کذب بوده است، می گوید: پلیس فتا اقدامات خود برای شناسایی عاملان این اخبار کذب و شایعات را آغاز نموده اند و در این زمینه پرونده های قضایی نیز تشکیل شده است. در این میان نیز عمده خبرهای کذب در این مورد با هدف سودجویی اقتصادی، تشویش اذهان و تخریب افراد بوده است.

جرائم درفضای مجازی اما صرفا محدود به شایعات و خبرهای کذب نبوده است، در مواردی نیز احتمال کلاهبرداری اقتصادی از شهروندان به وسیله آگهی ها و تبلیغات مربوط به ماسک های ارزان قیمت هم بوده است. شیوه ای که سال هاست در مناسبت های مختلف قربانی گرفته و حساب بانکی افراد را نشانه گرفته است.

  • سلبریتی ها دکتر شدند!

رویداد دیگر در فضای مجازی اما مربوط به بعضی از سلبریتی ها و اینفلوئنسرهای اینستاگرامی بود که بدون هیچ تخصصی آغاز به ارائه تجویزها پزشکی نموده اند. در این میان یکی از بازیگران زن سینما و تلویزیون نیز با انتشار ویدیویی از خود اقدام به تبلیغ شربتی گیاهی و ادعا نموده بود که این شربت می تواند با کروناویروس مقابله کند. ادعایی که واکنش بسیاری از کاربران فضای مجازی را نیز درپی داشت و بسیاری متعجب بودند که چطور فردی با تحصیلات مترجمی زبان اقدام به تجویز دارو برای درمان این ویروس نموده است. آن هم ویروسی که تا به امروز هیچ یک از پزشکان دنیا نتوانسته اند دارویی برای درمانش معرفی نمایند.

آنچه که این روزها و پس از اعلام ورود کرونا به ایران در حال رخ دادن است، صرف نظر از اقدامات صحیحی که درحال انجام است، موارد نگران نماینده ای نیز دارد که ضروری است دولت، دستگاه قضایی، پلیس و دیگر نهادها در کنار مردم به حل آن بپردازند.

  • دانشگاه علوم پزشکی مراکز توزیع ماسک را اعلام کند
منبع: همشهری آنلاین

به "افزایش 20 برابری قیمت ماسک ، سلبریتی ها دکتر شدند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش 20 برابری قیمت ماسک ، سلبریتی ها دکتر شدند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید