نفرات برتر مسابقه ملی کتاب سه دقیقه ای مازندران معرفی شدند
به گزارش وبلاگ اطلس وب، به گزارش خبرنگار خبرنگاران در بابلسر، سومین مسابقه ملی کتاب سه دقیقه ای پیش از ظهر شنبه در سالن باقرالعلوم(ع) دانشکده علوم انسانی دانشگاه مازندران در بابلسر برگزار گردید.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران در مراسم اختتامیه این مسابقه، گفت: حضور شبکه های مجازی باعث فاصله با کتاب شده در حالی که کتاب می تواند به پیشرفت جامعه یاری می نماید.
زینب تقوی با بیان اینکه افراد باید مطالعه روزانه داشته باشند، اظهار کرد: مطالعه، نوعی ارج نهادن به کتاب و کتابخوانی است که منجر به افزایش تمرکز می گردد.
وی با اشاره به اینکه مسابقه کتاب سه دقیقه ای، تمرینی بزرگ برای افزایش تمرکز است، اضافه کرد: کتاب به ما تفکر نقاد را آموزش می دهد، دریچه ای باز می نماید که از پنجره جدیدی به جهان نگاه کنیم ضمن اینکه به پرورش تفکر انتقادی یاری می نماید.
این مسئول با بیان اینکه دائره واژگانی افراد کتابخوان، بیشتر است و مهارت ارتباطی بهتری دارند، گفت: کتاب سرگرمی بسیار خوب برای اوقات فراغت است، بسیاری از فیلم ها از روی کتاب ساخته شده اما فیلم به مقدار آن کتاب، تاثیرگذار نبوده است.
تقوی با اشاره به اینکه کتابخوانی، خلاقیت و قدرت تصویرسازی را افزایش می دهد، توضیح داد: کتاب باعث افزایش آگاهی اجتماعی جامعه می گردد و کتابخوانان نسبت به ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه، وظیفه دارند.
لزوم توجه به نسل بومیان دیجیتال در توسعه فرهنگ مطالعه
در حاشیه این مراسم، عضو هیئت داوران سومین دوره از مسابقه کتاب سه دقیقه ای در گفت و گو با ایبنا گفت: برگزاری مسابقات اینچنینی، گام مهمی در ترویج فرهنگ کتابخوانی و بعلاوه تقویت اعتماد به نفس دانشجویان در ارائه کتاب است.
ابراهیم کیایی با اشاره به توسعه استفاده از فضای مجازی و فاصله معنادار جامعه از کتاب، اظهار کرد: فضای مجازی اگرچه دارای مزیت هایی است اما استفاده از این فضا باید در حد مقدار باقی بماند و به فضای کتابخوانی، صدمه وارد نکند.
وی با بیان اینکه افراط و تفریط در هر کاری، خطرآفرین خواهد بود، اضافه کرد: فضای مجازی و کتاب هر کدام در جای خود باید مورد توجه قرار گیرند و استفاده از یکی، نفی دیگری را در پی نداشته باشد.
عضو هیئت داوران سومین دوره از مسابقه کتاب سه دقیقه ای با اشاره به اینکه متولیان امور فرهنگی باید اقدامات بیشتر و تاثیرگذارتری برای توسعه فرهنگ کتابخوانی، انجام دهند، گفت: به ویژه برای گروه های سنی که بومیان دیجیتال نامیده می شوند، باید برنامه های متنوع تری در نظر گرفت تا این بچه ها و نوجوانان، به کتاب علاقه مند شوند.
در این مراسم از هیئت داوران سومین مسابقه کتاب سه دقیقه ای، سید مرتضی ساداتی، عباسعلی طالبی و ابراهیم کیایی با اهدای لوح، قدردانی به عمل آمد.
بعلاوه مریم رضایی، سیده فاطمه نصیری رویا باباتبار به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند. نفرات برتر این مسابقات به مسابقات کشوری اعزام می شوند که خردادماه سال جاری برگزار می گردد.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران